Elnienos kulninė su kaulu labai tinka pagaminti tradicinį Milano patiekalą Ossobuco, kuris lengvai pagaminamas, o jei turite špižinį troškintuvą, – tai pats geriausias būdas gaminti šį patiekalą. Ossobuco – tai kulninės su kaulu pjausniai, ilgai troškinti daržovių ir vyno padaže, pateikiami su kapotomis petražolėmis, česnakais ir tarkuota citrinos žievele ir bulvių koše.
Mėsa ir jos produktai paruošiami tik iš Zanapolio dvaro ūkyje natūraliose pievose užaugintų ir atrinktų tauriųjų elnių ir veislinių galvijų.
Mūsų mėsa visada šviežia, nes būdami maži mėsą ruošiame tik esant poreikiui.
Atvykite pasisvečiuoti į mūsų ūkį ir viską pamatyti savo akimis.
Parinksime ir paruošime mėsą pagal jūsų pageidavimus.